https://www.tevredencheck.com/file/2023/08/cloudbg.jpg

Tarieven

Tarieven

All-in-one

Maak gebruik van TevredenCheck meest uitgebreide toolset om je omzet te verhogen, klantbetrokkenheid te stimuleren en waardevolle inzichten te benutten om een bedrijf op te bouwen dat écht klantgericht is.

Vergelijken

Bij veel andere reviewplatforms zoals FeedbackCompany of Trustpilot moet je al snel een abonnement van minimaal €150,- per maand betalen, terwijl je bij TevredenCheck slechts een kleine investering doet van €500,- per jaar. Bovendien biedt TevredenCheck dezelfde belangrijke functionaliteiten, zoals het beantwoorden van klantenreviews en een eigen geverifieerde badge. Zo bespaar je dus bij TevredenCheck meer dan €1.300,- per jaar op jouw reviewpagina.

Jouw investering

Na het aanschaffen van ons enterprise-pakket investeer je niet alleen in jouw bedrijf, maar je investeert ook in de ontwikkeling van TevredenCheck waardoor wij ons platform nóg beter kunnen maken voor jou.

Enterprise-pakket

Voor bedrijven

500/ jaar
  • Geverifieerde badge
  • Een advertentievrij profiel
  • Reageren op reviews
  • Onbeperkt reviews
  • SEO boost

Start vandaag!

Waarom is TevredenCheck de beste optie voor mijn bedrijf?

Zijn alle reviews op TevredenCheck eerlijk?

Jazeker. Bedrijven die een eigen TevredenCheck profiel hebben op ons platform kunnen zelf geen reviews verwijderen of bewerken waardoor alle reviews definitief zijn.

Is het moeilijk om TevredenCheck te integreren?

Je hoeft niet technisch onderlegd te zijn om TevredenCheck te gebruiken. We begeleiden je stap voor stap door het proces. Als je meer hulp nodig hebt, staan wij altijd voor je klaar om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Worden mijn gegevens vertrouwelijk behandeld?

Je gegevens zijn goed beveiligd. Onze servers worden 24 uur per dag bewaakt en onze software en infrastructuur worden regelmatig bijgewerkt met de nieuwste beveiligingspatches. Ons netwerk is beveiligd door een firewall en alle TevredenCheck-profielen bevatten SSL-codering om je gegevens veilig te houden.

Wat is een open platform en waarom is het belangrijk?

Wij geloven dat eerlijkheid het langst duurt. TevredenCheck reviewplatform is voor iedereen toegankelijk, en iedereen heeft de vrijheid om een review te plaatsen, zolang deze maar gebaseerd is op een echte service- of koopervaring.